O echipă orientată spre rezultate, de peste 25 de ani la dispoziția ta.

Alături de produsele sale ecologice și de înaltă calitate, Disz Tipo Group oferă partenerilor săi un pachet complet de servicii, inclusiv consultanță, proiectare și design în domeniul ambalajelor, precum și o deservire rapidă şi flexibilă.

Cine suntem?

Prezent de peste 25 de ani pe piața ambalajelor, Disz Tipo Group este unul dintre cei mai importanți furnizori de ambalaje din carton din România. Pasiunea, viziunea curajoasă, încrederea în reușită, implicarea totală în proiecte și devotamentul față de clienți sunt cele mai importante ingrediente ale progresului nostru permanent.

DISZ TIPO

Producător de ambalaje
din carton ondulat

Disz Tipo este un producător profesional de ambalaje, care prin prelucrarea unei variate game de tipuri de carton, oferă clienților săi soluții de ambalare inovative și sustenabile.

Am început în 1992 cu o maşină Heidelberg Kord prin înfiinţarea unei mici tipografii generale. În 1998 se înfiinţează secţia de ambalaje din carton, având ca obiectiv principal proiectarea şi execuţia unei game largi de cutii din carton.

În perioada ce a urmat, respectiv anii 2000-2019, evoluția ascendentă a companiei a continuat prin crearea de noi spații de producție și administrative (ajungând în prezent la 4000 mp) și prin achiziția continuă de utilaje performante în vederea satisfacerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

SUFITECH

Producător de colțare și
tuburi din carton

Sufitech produce, vinde şi promovează elemente din carton stratificat, 100% reciclabile, pentru protecţie ridicată la transport, de o calitate superioară și care nu dăunează mediului înconjurător.

Înființată în 2001, Sufitech și-a început activitatea în 2004, când a sosit prima linie de colțare din carton din Finlanda, urmând să se pună în funcțiune, iar în anul 2005 s-au produs primele colțare. După doar 5 ani, în 2010, se achiziționează a doua linie de colțare din carton, din Franța, care se instalează și se începe producția de colțare în 2011.

Pentru că nu a fost suficient, în 2014 ne-am extins activitatea și am adus o linie de făcut tuburi din carton din China, care a fost instalată în 2015 când am început și producția tuburilor din carton. Încă nu știm ce va urma, dar avem ambiția să spunem că nu ne vom opri aici!

Asigurăm cele mai înalte standarde de calitate.

Certificări ISO

Menținem în prezent un sistem de management al calităţii conform standardelor ISO 9001, sistem de management de mediu ISO 14001 și sistem de management al securității și sănătății ocupaționale ISO 45001.

Producem ambalaje proiectate special pentru nevoile tale.

Producem o gamă variată de ambalaje, folosind materiale de calitate superioară, pentru a putea oferi soluții complete de ambalare și siguranță maximă la transport.

Bag-in-box

Bag-in-box pentru ca sucurile sau vinurile dumneavoastră să se vândă intr-o ținută de prezentare excelentă, personalizate cu designul dorit.


  

Cutii Sticle Individuale

Cutii Sticle Individuale

Ambalaje care vă individualizează produsele, dar în același timp vă asigură protecția în timpul manipulării, ambalării și a transportului.


  

Cutii Arhivare

Cutii Arhivare

Cutii Arhivare din carton ondulat, atât de necesare pentru optimizarea spațiilor de depozitare și păstrare timp îndelungat.


  

Separatoare din carton

Separatoare din carton, folosite în special în cutii, pentru protecția la transport, adaptate la cutiile în care urmează a fi utilizate.


  

Solicită Ofertă

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.