Disz Tipo

arta de a ambala idei

Disz Tipo SRL este un producător de tipărituri și ambalaje din carton care oferă partenerilor săi de pe piaţa internă şi internaţională o gamă variată de soluţii inovative de ambalare.

Oferim soluţii pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului offset sau digital, soluţii pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice (realizarea de cutii din carton) cu tehnici moderne de ambalare practicate în Uniunea Europeană, precum și un pachet complet de servicii de consultanţă, concepție grafică şi proiectare pentru ambalaje şi produse tipografice.

Corrugated packaging
heidelberg-kord

Scurt Istoric

Am început în 1992 cu o maşină Heidelberg Kord prin înfiinţarea unei mici tipografii generale. În 1998 se înfiinţează secţia de ambalaje din carton, având ca obiectiv principal proiectarea şi execuţia unei game largi de cutii din carton.

În perioada ce a urmat, respectiv anii 2000-2019, evoluția ascendentă a companiei a continuat prin crearea de noi spații de producție și administrative (ajungând în prezent la 4000 mp) și prin achiziția continuă de utilaje performante în vederea satis-facerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

Scopul nostru este să devenim un furnizor global ce oferă produse și servicii partenerilor din întreaga lume

Alături de produsele sale, caracterizate printr-o calitate remarcabilă, concepție grafică inedită și grija pentru protecția mediului înconjurător, Disz Tipo oferă partenerilor săi şi un pachet complet de servicii, cuprinzând consultanţă şi proiectare în domeniul ambalajelor şi produselor tipografice, precum şi o deservire rapidă şi flexibilă.

Certificări ISO

În 2001 are loc implementarea şi certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform SR EN ISO 9001:2001, iar în 2006 se obține certificarea sistemului de management integrat – calitate conform SR EN ISO 9001:2008, mediu conform SR EN ISO 14001:2005, sănătate și securitate ocupațională conform SR OHSAS 18001:2008.

Dorești să începem un proiect împreună?

Vrem să aflăm mai multe despre proiectul tău! Ne poți suna în orice zi lucrătoare între orele 8:30-16:30.