Sustenabilitate

gândindu-ne la mediul înconjurător

Furnizând produse de ambalare pentru transport 100% reciclabile, ne bucurăm că putem ajuta clienţii noştri să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Toate strategiile noastre se îndreaptă spre obţinerea de produse şi deşeuri complet reciclabile.

orchard-concept-with-hands_23-2147828884

Păsându-ne de natură – conservăm mediul înconjurător

Ambalajul din carton este acceptat în toate ţările fără restricţii. Problemele legate de mediu sunt tratate cu seriozitate la compania noastră. Dorinţa noastră este să oferim un ambalaj dintr-un singur material, 100% reciclabil.

Deşeul care rezultă din producţie este balotat şi trimis la fabricile de hârtie. Chiar şi rumeguşul de hârtie este procesat în scopul de a fi utilizat la combustie şi încălzire.

Cei ce sunt responsabili de ambalaje au observat că noile restricţii cu privire la mediul înconjurător (ISPM-ISO Cerinţe Obligatorii) înseamnă schimbare şi vor influenţa deciziile lor atunci când aleg anumite materiale. Ambalajul din carton ca unic material este soluţia ideală. Ambalajele ramă tradiţionale din lemn şi metal sunt înlocuite cu cele din carton, care nu au nevoie de fumigare împotriva insectelor.

De asemenea cartonul este uşor de reciclat şi la sfârşit clientul răsuflă uşurat după ce realizează că a evitat nişte costuri ridicate de reciclare. În multe cazuri chiar cumpărătorul este acela care solicită producătorului materialele şi metodele pe care să le folosească atunci când îi ambalează produsul. O soluţie în concordanţă cu filozofia actuală de reciclare oferă o imagine bună şi reflectă abilitatea unei companii de a reacţiona la schimbare.

Dorești să începem un proiect împreună?

Vrem să aflăm mai multe despre proiectul tău! Ne poți suna în orice zi lucrătoare între orele 8:30-16:30.