Sustenabilitate

Gândindu-ne la
mediul înconjurător

Furnizând produse de ambalare 100% reciclabile, ne bucurăm că putem ajuta clienţii noştri să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Ambalajul din carton este acceptat în toate ţările fără restricţii

Ambalajul din carton este acceptat în toate ţările fără restricţii.

Problemele legate de mediu sunt tratate cu seriozitate la compania noastră. Dorinţa noastră este să oferim un ambalaj dintr-un singur material, 100% reciclabil.

Toate strategiile noastre se îndreaptă spre obţinerea de produse şi deşeuri complet reciclabile.

Certificări ISO

Menținem în prezent un sistem de management al calităţii conform standardelor ISO 9001, sistem de management de mediu ISO 14001 și sistem de management al securității și sănătății ocupaționale ISO 45001.

Materiale Reciclabile

Folosim hârtie și carton de înaltă calitate, materiale ce pot fi reciclate cu ușurință chiar și de mai multe ori, iar poluarea procesării este și ea redusă cu 95%, fibra fiind deja procesată.

Produse Reutilizabile

O mare parte din produsele noastre pot fi utilizate de mai multe ori, fie în scopul pentru care au fost concepute, fie pentru un alt scop complet diferit.

Fără Plastic

Încurajăm fiecare client să evite folosirea materialelor non-ecologice și venim în ajutorul lor pentru a găsi o alternativă de ambalare fără plastic.

Ambalaje 100% Ecologice

Cei ce sunt responsabili de ambalaje au observat că noile restricţii cu privire la mediul înconjurător (ISPM-ISO Cerinţe Obligatorii) înseamnă schimbare şi vor influenţa deciziile lor atunci când aleg anumite materiale. Ambalajul din carton ca unic material este soluţia ideală.
De asemenea cartonul este uşor de reciclat şi la sfârşit clientul răsuflă uşurat după ce realizează că a evitat nişte costuri ridicate de reciclare. În multe cazuri chiar cumpărătorul este acela care solicită producătorului materialele şi metodele pe care să le folosească atunci când îi ambalează produsul. O soluţie în concordanţă cu filozofia actuală de reciclare oferă o imagine bună şi reflectă abilitatea unei companii de a reacţiona la schimbare.

Solicită Ofertă

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.