Bună,
cum te putem ajuta?

Oferim sprijin atât clienților deja existenți precum și celor noi. Ne poți contacta în orice zi lucrătoare între orele 8:30-16:00 să ne spui mai mult despre proiectul tău.

Unde ne găsești ?

Str. Petőfi Sándor nr. 83A,
505600 Săcele, Județul Brașov, ROMÂNIA

Ai nevoie de mai multe informații?

Întrebări frecvente

Pentru a putea propune o ofertă cât mai concretă, avem nevoie ca clientul să ne furnizeze cât mai multe informații despre produsele dorite. (ex. dimensiunile și greutatea produsului ce se dorește a fi ambalat, cantitatea de ambalaje, personalizarea, finisaje, etc.)
Numărul minim de bucăți comandate depind în special de caracteristicile ambalajelor. Avem posibilitatea de a produce atât cantități mari precum și serii scurte.
Poți beneficia de consultanță din partea colegilor noștri ingineri proiectanți sau designeri, care având experiența necesară în domeniu îți pot sugera tipul de ambalaj potrivit produsului tău.
Produsele aflate pe pagina web reprezintă cele mai uzuale produse pe care le putem produce. Pe lângă astea putem produce o gamă variată de ambalaje proiectate în cadrul companiei noastre sau inspirate din modelele aduse de clienți.
Putem oferi servicii de design grafic incluse în prețul ambalajelor pentru o mare parte din proiecte, însă pentru proiectele mai mici acesta variază de fiecare caz în parte.
Noi ambalăm produsele noastre în așa fel încât să fie protejate pe timpul depozitării, manipulării și a transportului. Livrarea se poate face cu mașinile noastre proprii, prin curier rapid sau cu ridicare personală de la sediul firmei noastre.

Solicită Ofertă

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.