Servicii complete

clienți mulțumiți

Proiectul tău este la fel de important pentru noi precum este și pentru tine. Așadar te invităm să alegi cu încredere oricare dintre serviciile noastre.

Societatea noastră vă oferă soluţii pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului precum şi soluţii pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice cu tehnici moderne de ambalare în vederea satisfacerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.
002

Proiectare

Conectăm toate departamentele pentru a găsi cea mai bună soluție de ambalare pentru produsele tale. Garantăm calitatea produselor noastre de la primul concept până la produsul finit.

Design grafic / DTP

Punem la dispoziția dumneavoastră o echipă specializată în domeniul designului grafic care vă poate realiza un concept grafic unic, original și profesional.

digital_printing
notes-2208049_1280

Legătorie

Îți punem la dispoziție și servicii de finisaj, precum plastefiere la rece și la cald, debitare la ghilotină, ștanțare, biguire, găurire, spiralare, înseriere, etc.

Asistență comercială

Partenerii noștri beneficiază de consultanță și asistență comercială ori de câte ori au nevoie. Oferim sprijin atât clienților deja existenți precum și celor noi.

_los_angles
pexels-photo-93398

Logistică

Avem grijă ca după producție, ambalajele tale să fie depozitate corect și să ajungă la tine în condiții ireproșabile. Asigurăm transportul lor cu auto-utilitarele proprii sau ale partenerilor noștri.

Dorești să începem un proiect împreună?

Vrem să aflăm mai multe despre proiectul tău! Ne poți suna în orice zi lucrătoare între orele 8:30-16:30.