Pungi de Hârtie

Pungi de Hârtie

Pungi de hârtie de diferite tipuri, cu urechi de hârtie sau șnur, complet personalizabile, disponibile în mai multe dimensiuni.


  

Material:  Se pot produce din hârtie natur sau hârtie albă.
Imprimare directă (negru sau color).
Se pot realiza la diverse dimensiuni, în funcție de necesitățile clientului.

Ai nevoie de mai multe informații despre acest produs?   Contactează-ne cu mai multe detalii

Proprietăți Ecologice

Toate strategiile noastre se îndreaptă spre obţinerea de produse şi deşeuri complet reciclabile.

Materiale Reciclabile

Folosim hârtie și carton de înaltă calitate, materiale ce pot fi reciclate cu ușurință chiar și de mai multe ori, iar poluarea procesării este și ea redusă cu 95%, fibra fiind deja procesată.

Produse Reutilizabile

O mare parte din produsele noastre pot fi utilizate de mai multe ori, fie în scopul pentru care au fost concepute, fie pentru un alt scop complet diferit.

Fără Plastic

Încurajăm fiecare client să evite folosirea materialelor non-ecologice și venim în ajutorul lor pentru a găsi o alternativă de ambalare fără plastic.

Produse Similare

Cutii de Transport

Cutii de Transport

Cutii de transport, cu diverse dimensiuni, ce sunt ideale pentru protecție ridicata la transport, adaptabile nevoilor clientului.


  

Bag-in-box

Bag-in-box pentru ca sucurile sau vinurile dumneavoastră să se vândă intr-o ținută de prezentare excelentă, personalizate cu designul dorit.


  

Cutii Sticle Individuale

Cutii Sticle Individuale

Ambalaje care vă individualizează produsele, dar în același timp vă asigură protecția în timpul manipulării, ambalării și a transportului.


  

Cutii Colective 6 Sticle

Cutii colective pentru 6 sticle, care oferă protecție la transport, manipulare și depozitare, indiferent de ce conțin aceste sticle.


  

Personalizează-ți ambalajele

Îți punem la dispoziție o echipă specializată în domeniul designului grafic care-ți poate realiza un concept unic și profesional.

Întrebări frecvente

Spre deosebire de cartonul natur, care are ambele fețe de culoare maron, ondula cartonului albit este acoperită cu un strat de hârtie albă pe una sau ambele fețe. De regulă acesta poate fi cu 8-14% mai scump decât cartonul natur.
Poți beneficia de consultanță din partea colegilor noștri ingineri proiectanți sau designeri, care având experiența necesară în domeniu îți pot sugera tipul de ambalaj potrivit produsului tău.
Numărul minim de bucăți comandate depind în special de caracteristicile ambalajelor. Avem posibilitatea de a produce atât cantități mari precum și serii scurte.
Putem oferi servicii de design grafic incluse în prețul ambalajelor pentru o mare parte din proiecte, însă pentru proiectele mai mici acesta variază de fiecare caz în parte.
Pentru a putea propune o ofertă cât mai concretă, avem nevoie ca clientul să ne furnizeze cât mai multe informații despre produsele dorite. (ex. dimensiunile și greutatea produsului ce se dorește a fi ambalat, cantitatea de ambalaje, personalizarea, finisaje, etc.)
Noi ambalăm produsele noastre în așa fel încât să fie protejate pe timpul depozitării, manipulării și a transportului. Livrarea se poate face cu mașinile noastre proprii, prin curier rapid sau cu ridicare personală de la sediul firmei noastre.

Ai nevoie de mai multe informații despre acest produs?   Contactează-ne cu mai multe detalii

Solicită Ofertă

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.