Cu un colectiv tânăr, al cărui membrii, în decursul anilor, au devenit adevăraţi profesionişti, societatea noastră vă oferă soluţii pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului precum şi soluţii pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice (realizarea de cutii din carton) cu tehnici moderne de ambalare practicate în U.E. ( colţare de carton, europaleţi de carton).

 

Am început în 1992 cu o maşină Heidelberg Kord prin înfiinţarea unei mici tipografii generale. În 1998 se înfiinţează secţia de ambalaje din carton, având ca obiectiv principal proiectarea şi execuţia unei game largi de cutii din carton. În perioada ce a urmat, respectiv anii 2000-2010, evoluția ascendentă a firmei a continuat prin crearea de noi spații de producție și administrative (ajungând în prezent la 2000 mp) și prin achiziția continuă de utilaje performante în vederea satisfacerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

În 2001 are loc implementarea şi certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform SR EN ISO 9001:2001, iar în 2006 se obține certificarea sistemului de management integrat – calitate conform SR EN ISO 9001:2008, mediu conform SR EN ISO 14001:2005, sănătate și securitate ocupațională conform SR OHSAS 18001:2004. Alături de produsele sale, caracterizate printr-o calitate remarcabilă, concepție grafică inedită și grija pentru protecția mediului înconjurător, S.C. Disz Tipo S.R.L, având o echipă dinamică și profesionistă, oferă partenerilor săi şi un pachet complet de servicii, cuprinzând consultanţă şi proiectare în domeniul ambalajelor şi produselor tipografice, precum şi o deservire rapidă şi flexibilă.