Sufitech

the green solution

Sufitech este un producător de elemente din carton stratificat, 100% reciclabile, care oferă partenerilor săi de pe piaţa internă şi externă, soluţii moderne de ambalare pentru protecție la transport.

Sufitech oferă o soluţie viabilă, fără insecte, fără a suferi procese de fumigare şi complet reciclabilă din carton solid. Creăm permanent noi soluţii şi produse în beneficiul clienţilor noştri, putem furniza produse oriunde în lume, dar ţinând cont de cerinţele locale. Sistemele noastre de ambalare sunt folosite de o gamă largă de producători de la oţel şi aluminiu la alimente, agricultură, computere şi produse electronice.
DSC_0048
sf-prod_resize

Scurt Istoric

Înființată în 2001, Sufitech și-a început activitatea în 2004, când a sosit prima linie de colțare din carton din Finlanda, urmând să se pună în funcțiune, iar în anul 2005 s-au produs primele colțare. După doar 5 ani, în 2010, se achiziționează a doua linie de colțare din carton, din Franța, care se instalează și se începe producția de colțare în 2011.

Pentru că nu a fost suficient, în 2014 ne-am extins activitatea și am adus o linie de făcut tuburi din carton din China, care a fost instalată în 2015 când am început și producția tuburilor din carton. Încă nu știm ce va urma, dar avem ambiția să spunem că nu ne vom opri aici!

Scopul nostru este să devenim un furnizor global ce oferă produse și servicii partenerilor din întreaga lume

Sufitech produce, vinde şi promovează soluţii de ambalare din carton, pentru protecţia la transport, competitive, de o calitate bună şi care nu dăunează mediului înconjurător.

O soluție ecologică pentru transport

Nu întotdeauna este bine să înlocuieşti lemnul în ambalaj, dar în majoritatea cazurilor o soluţie modernă din carton reciclabil poate face acelaşi lucru.

Idei proaspete și inovative

Un lucru important pentru noi este să creştem satisfacţia partenerilor prin dezvoltarea constantă a produselor, proceselor, calităţii şi serviciilor bazate pe feedback-ul direct al clienților.

Certificări ISO

Începând din anul 2005, Sufitech SRL a implementat şi menţine în prezent un Sistem de Management al Calităţii care îndeplineşte condiţiile Standardului SR EN ISO 9001:2008 şi un Sistem de Management de Mediu care îndeplineşte condiţiile Standardului SR EN ISO 14001:2005.

Dorești să începem un proiect împreună?

Vrem să aflăm mai multe despre proiectul tău! Ne poți suna în orice zi lucrătoare între orele 8:30-16:30.