Comunicat lansare proiect 46253

jjkl

 

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

a

 

Lansarea proiectului “CRESTEREA EFICIENTEI, PRODUCTIVITATII SI COMPETITIVITATII S.C. DISZ TIPO S.R.L. PRIN VALORIFICAREA POTENTIALULUI TIC”

Săcele, 24.10.2013.
S.C. Disz Tipo S.r.l., cu sediul în Săcele, Str. George Moroianu nr. 45, jud. Braşov, derulează, începând cu data de 11.10.2013, proiectul “CRESTEREA EFICIENTEI, PRODUCTIVITATII SI COMPETITIVITATII S.C. DISZ TIPO S.R.L. PRIN VALORIFICAREA POTENTIALULUI TIC “, co-finanţat prin Fondul European de
Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Pentru Societatea Informaţională, în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Economiei, în calitate de Autoritate de Management.
Valoarea totală a proiectului este de 289.478,00 lei, valoare totală eligibilă a proiectului este de 233.300,00 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 139.980,00 lei.
Proiectul se implementează în localitatea Săcele pe o durată de 9 luni.
Obiectivul proiectului este creşterea eficienţei societăţii Disz Tipo Srl. prin reorganizarea proceselor interne pe baza unui sistem informatic ERP, achiziţionarea unui soft de proiectare de cutii din carton, achiziţionarea de echipamente TIC şi licenţe software, necesare funcţionării optime a aplicaţiilor informatice.
Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: Brătfălean Daniela-Elena
Funcţie: Manager de proiect
Tel.: 0268-273145, fax: 0268 273698, e-mail: dana@disztipo.ro

 

 

 

Ministerul Fondurilor Europene:

http://www.fonduri-ue.ro

Inapoi la Noutati